Välkommen på frukostseminarium!

Varmt välkommen till ett spännande frukostseminarium på ämnet "Hur tar vi oss från information till insikt? Vägen till att bli datadrivna!”. Vi är glada att Anna-Carin Mayer gästar oss på plats och delar med sig av sina tankar och erfarenhter kring Kungsbacka kommuns digitaliseringsresa.

Denna morgon bjuder vi på en spännande föreläsning utarbetat speciellt för våra vänner inom offentlig sektor. Temat utgår från vår nyutgivna bok ”The Future of Data” och Thomas Svahn kommer att berätta mer om hur vi tar oss från information till insikt - vägen till att bli datadrivna. Du kommer kunna ställa frågor samt diskutera med andra deltagare.

Under en insiktsfull morgon tillsammans med oss, Anna-Carin Mayer från Kungsbacka kommun och andra branschkollegor kommer du att få veta mer om:

  • Hur digitalisering kan göras på olika sätt och vilka fördelar det kan ge
  • Fallgropar, lärdomar och hur du tar dig vidare i din digitaliseringsresa
  • Kungsbackas kommuns digitaliseringsresa; Hur gick det till när processen startades upp? Vilka utmaningar ville man lösa? Vilka värden vill man få ut av digitaliseringsresan? Hur kommer det att påverka organisationen framöver?
Seminariet passar dig inom offentlig sektor och som är intresserad av att lära dig mer om hur digitalisering kan kan hjälpa till att öka effektiviteten och minska kostnaderna i din verksamhet.

AGENDA
8:00-8:30 Drop-in, frukost och nätverkande
8:30-9:00 Hur vi tar oss från information till insikt? Vägen till att bli datadrivna!
9:00-9.20 Intervju med Anna-Carin Mayer - Kungsbacka kommuns digitaliseringsresa.
9:20-9:30 Q&A och utlottning av 3 exemplar av vår bok “The Future of Data”.

Seminaiet är kostnadsfritt. Vi bjuder på frukost och det finns tid för nätverkande.

Anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats - senast den 24e oktober.

Välkommen! Vi ser framemot att träffa dig!

Vänliga hälsningar,
Team Capgemini

DATUM & TID

Torsdag den 26e oktober
Kl.08:00 – 09:30


PLATS

Capgemini AB
Södra Hamngatan 37, Våning 2
411 06 Göteborg

TALARE

Thomas Svahn

Head of Capgemini Insights & Data, Sweden

Thomas har över två decennier av erfarenhet som ledare inom resultatstyrning, Business Intelligence och Analytics. Han är Analytics-strateg, som tidigare har arbetat som entreprenör, BI-ansvarig, ekonomichef, KAM, mm i olika organisationer.

Anna-Carin Mayer

BI-utvecklare, Kungsbacka kommun

Intervju om insikter kring Kungsbacka kommuns pågående digitaliseringsresa.

OM BOKEN

Boken innehåller djupintervjuer, där 11 nordiska företag avslöjar sina insikter om data och AI. Genom att kombinera detta med forskning från Capgemini, Handelshögskolan i Stockholm och Copenhagen Business School, syftar boken till att förutsäga hur framtidens datamästare – om 10 år – kommer att se ut.

• Är din organsiation en av dem, eller ligger du efter?
• Är du redo att göra vad som krävs för att bli verkligt datadriven?

Nyfiken på att veta mer? Då är detta seminarium något för dig.

Varför ska du delta?
Delta i evenemanget för att upptäcka kraften med data och automatisering samt för att få en förståelseför nya produkter och tjänster. Vi lär ut hur Metaverse, 5G och web3 kommer att utmana det nuvarande status quo. Vi vill erbjuda dig insikten till att få en praktisk färdplan för databehärskning.

ANMÄLAN